Jaostot

Yleisurheilujaosto

Yleisurheilujaosto keskittyy pääsääntöisesti lasten ja nuorten liikuttamiseen, tarkoituksena kannustaa ja opettaa lapsille monipuolista liikuntaa ja sen yhteydessä tekemisen riemua.

Syys- huhtikuussa maanantaisin urheilutalolla 3-10-vuotiaille urheilukoulua, jossa on monipuolista ohjattua ohjelmaa. Vetäjinä toimivat Mari Uusitalo, Mirkka Hakala ja Miia Lumiainen. TÄLLÄ HETKELLÄ URHEILUTALOTTOMUUDESTA JOHTUEN TOIMINTA KESKITTYY KOULUN PIHA-ALUEELLE TAI ERIKSEEN ILMOITETTAVIIN ULKOKOHTEISIIN!

Toukokuussa järjestetään kentällä neljät juoksut. Sarjat löytyy kaikille innokkaille. Vähintään kahtena kertana osallistuneet palkitaan. Vetäjinä toimivat Kirsi Harju ja Miia Lumiainen.

Kesä- elokuussa järjestetään joka viikko ns. viikkokisat urheilukentällä. Tavallisesti on kaksi eri lajia/kerta. Kesän lopussa palkitaan ahkerat urheilijat. Sarjat löytyy kaikille. Kisat vedetään lasten vanhempien avustuksella, vetovastuussa ovat Kirsi Harju, Miia Lumiainen, Mirkka Hakala ja Mari Uusitalo. 

Urheilukoulu maksaa 20€/kausi, pelikerho 10€ kausi, maastojuoksut 3€/kausi ja viikkokisat 8€/kausi. Hinnat ovat jäsenhintoja. Maksuista annetaan pankkisiirrot, mutta voit myös itsenäisesti maksaa tilille FI30 5439 0540 0049 18. Viitteeksi kerhon tms. nimi ja kerhon tms. osallistujan nimi.


Palloilujaosto

Syys- toukokuussa maanantaisin urheilutalolla pelailua 1 lk->. Valvojana toimii Matti Jylhä. TÄLLÄ HETKELLÄ PELAILU TAUOLLA URHEILUTALON KÄYTTÖKIELLOSTA JA KORONASTA JOHTUEN !

Torstaisin urheilutalolla jalkapallokoulu  6-8 vuotiaille klo 17-18 ja 9-12 vuotiaille klo 18-19 . (Kesän koittaessa jatketaan kentällä.) Valmentajana Rami Nieminen. URHEILUTALON KÄYTTÖKIELLOSTA JA KORONASTA JOHTUEN JALKAPALLO KOULULLA TAI URHEILUKENTÄLLÄ!

Syys- toukokuussa sunnuntaisin urheilutalolla pelailua 1 lk->. Valvojana toimii Jussi Viljanen, Miia Lumiainen tai Jukka Peltonen. TÄLLÄ HETKELLÄ PELAILU TAUOLLA URHEILUTALON KÄYTTÖKIELLOSTA JA KORONASTA JOHTUEN !

Palloilujaoston alaisuudessa pelataan myös  sulkapalloa läpi vuoden .