Jaostot

Yleisurheilujaosto

Yleisurheilujaosto keskittyy pääsääntöisesti lasten ja nuorten liikuttamiseen, tarkoituksena kannustaa ja opettaa lapsille monipuolista liikuntaa ja sen yhteydessä tekemisen riemua.

Syys- huhtikuussa maanantaisin urheilutalolla 3-10-vuotiaille urheilukoulua, jossa on monipuolista ohjattua ohjelmaa. Vetäjinä toimivat Miia Lumiainen ja Mirkka Hakala.

Toukokuussa järjestetään neljät juoksut. Sarjat löytyy kaikille innokkaille. Vähintään kahtena kertana osallistuneet palkitaan. Vetäjinä toimivat Kirsi Harju ja Miia Lumiainen.

Kesä- elokuussa järjestetään joka viikko ns. viikkokisat urheilukentällä. Tavallisesti on kaksi eri lajia/kerta. Kesän lopussa palkitaan ahkerat urheilijat. Sarjat löytyy kaikille. Kisat vedetään lasten vanhempien avustuksella, vetovastuussa ovat Kirsi Harju, Miia Lumiainen ja Mirkka Hakala. 

Urheilukoulu maksaa 20€/kausi, pelikerho 10€ kausi, maastojuoksut 3€/kausi ja viikkokisat 7€/kausi. Hinnat ovat jäsenhintoja. Maksuista annetaan pankkisiirrot, mutta voit myös itsenäisesti maksaa tilille FI30 5439 0540 0049 18. Viitteeksi kerhon tms. nimi ja kerhon tms. osallistujan nimi.


Palloilujaosto

Syys- huhtikuussa maanantaisin urheilutalolla toimii pelikerho 1-6-luokkalaisille. Kerhoa vetää Saku Salminen.

Torstaisin urheilutalolla jalkapallokoulu  6-8 vuotiaille klo 17-18 ja 9-12 vuotiaille klo 18-19 . (Kesän koittaessa jatketaan kentällä.) Valmentajana Rami Nieminen.

Palloilujaoston alaisuudessa pelataan myös  sulkapalloa läpi vuoden Suodenniemen urheilutalolla.